Det här är Livsro Hemtjänst

Pålitlig hemtjänst. Godhjärtad omsorg.

Vi på Livsro hemtjänst arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt där vi fokuserar på dig som kund. Dina behov är alltid centralt i vårt arbete. 

Tillsammans kan vi uppnå en bättre livskvalitet genom bland annat minskad stress, varierad kost och rörelse. I vår hemtjänst kan du få hjälp med att uppnå Livsro just för dig. 

Samarbete sker kontinuerligt med regionen, kommunen och myndigheter för att skapa rätt förutsättningar och trygghet i ditt hem.

Vi är ditt stöd i hemmet med omsorg, omvårdnad och service.

Tillståndspliktiga

Vi är godkända hemtjänstutförare i Jönköpings kommun och har ett godkänt tillstånd av Inspektionen av vård och omsorg (IVO).

Hög kontinuitet

Vi värnar om ditt hem och din integritet. På Livsro håller vi hög personal konituitet och har därför geografiska grupper som ger en ökad kontinuitet.

Egen kontaktperson

Du blir tilldelad en egen kontaktperson som alltid är din första kontakt ifall du har frågor eller funderingar samt att dennes uppgift är att ha ett totalansvar kring ditt hjälpbehov.

Låt oss hjälpa dig på vägen 

VD:n har ordet

Sedan starten av Livsro år 2017 har jag haft förmånen att vara med på resan från start. Som grundare och VD på Livsro har jag haft äran att träffa många fantastiska och unika människor. värderingar och tankar.

Vår vision för Livsro är ”vi behöver inte vara störst, men vi ska vara den bästa hemtjänsten”. Vi arbetar dagligen för att uppnå vår vision med kunden i fokus.

Välkommen du med!


Akad Georges

Möt våra kollegor

Läs mer

Mer om Livsro

Nu kan du följa oss på Facebook. Här kan du ta del av nyheter, bilder och annan information. 

Nu kan du följa oss på Instagram. Här kan du ta del av nyheter, bilder och annan information. 

Livsro Hemtjänst är stolta huvudsponsorer till futsal laget Assyriska Futsal Club Jönköping.

Tillsammans är vi starkare!

 

Besöksadress

Wadmans linje 2 B
561 33 Huskvarna